Even voorstellen...

Quintus Five is opgericht in 2000 met als doel tegenwicht te bieden aan de grote, onpersoonlijke arbodienstverleners. De kleinschalige opzet resulteert in direct contact tussen werkgever, werknemer en bedrijfsarts. Daarbij zoeken we naar een match tussen de opdrachtgever en een vaste bedrijfsarts.

Ons netwerk is groot en divers en bestaat onder andere uit zelfstandige gecertificeerde professionals, zoals bedrijfsartsen, psychologen, arbeidsdeskundigen, arbeidshygienisten, veiligheidskundigen, maatschappelijk werkenden en fysiotherapeuten.

U betaalt alleen de diensten die u daadwerkelijk afneemt. Dat is bij ons heel vanzelfsprekend.

Quintus Five is opgericht in 2000 met als doel tegenwicht te bieden aan de grote, onpersoonlijke arbodienstverleners. De kleinschalige opzet resulteert in direct contact tussen werkgever, werknemer en bedrijfsarts. Daarbij zoeken we naar een match tussen de opdrachtgever en een vaste bedrijfsarts. Ons netwerk is groot en divers en bestaat onder andere uit zelfstandige gecertificeerde professionals, zoals bedrijfsartsen, psychologen, arbeidsdeskundigen, arbeidshygienisten, veiligheidskundigen, maatschappelijk werkenden en fysiotherapeuten.

U betaalt alleen de diensten die u daadwerkelijk afneemt. Dat is bij ons heel vanzelfsprekend.

Quintus five groep
Ook onderdeel van de Quintus Five Groep:
Quintus Five Vitaal
Arts & Expertise b.v.
Quintus Five Cultuurfonds
Design: Skepja