Wat kunnen wij u bieden...

bedrijfsgezondheidszorg

Bedrijfsgezondheidszorg

We willen graag gedegen met u en uw bedrijf kennismaken. Een wederzijdse match is immers onontbeerlijk voor een goede samenwerking. Daarom geven wij de voorkeur aan spreekuur op uw bedrijfslocatie. Dat is laagdrempelig voor de medewerker en het voordeel is dat de bedrijfsarts een vertrouwd gezicht wordt in het bedrijf. Maar consulten zijn ook mogelijk op onze eigen volledig geoutilleerde spreekuurlocatie in Groningen.

We zijn zacht op de relatie en hard op de inhoud. Snelle reïntegratie is belangrijk voor u en de werknemer. Daarom maken we gebruik van snelle interventies, zoals fysiotherapeuten, verwijzing naar specialisten, privé-klinieken, psychologen en maatschappelijk werkenden. Uiteraard streven we naar een maximale bekostiging vanuit de ziektekostenverzekering of de verzuimverzekering (indien aanwezig).

We begeleiden conform de Wet Verbetering Poortwachter en geven duidelijk advies over de te volgen stappen. U blijft als werkgever echter zelf verantwoordelijk voor het tijdig aanmelden van verzuim en voor alle andere wettelijke verplichtingen.

Onze kosten zijn transparant. We werken niet met abonnementen maar met een maatwerkconstructie. U betaalt alleen de uren en diensten die u daadwerkelijk afneemt. Natuurlijk is het ook mogelijk vaste uren af te nemen.

arbeidsbelastbaarheidsonderzoek

Arbeidsbelastbaarheidsonderzoek

Dit kan op individuele basis of groepsgewijs plaatsvinden. Individueel fysiek onderzoek kan door middel van een Functionele Capaciteits Evaluatie (bijvoorbeeld met de Ergos Werksimulator® of ErgoKit®). >> LEES MEER

letselschadeadvies

Letselschadeadvies

Quintus Five is de vaste medisch adviseur van Bout Overes Advocaten te Groningen en medisch adviseur voor diverse andere advocatenkantoren. Ook adviseren wij voor de Raad voor de Rechtsbijstand. We willen goed op de hoogte blijven en mee kunnen praten over nieuwe ontwikkelingen. >> LEES MEER

Quintus five groep
Ook onderdeel van de Quintus Five Groep:
Quintus Five Vitaal
Arts & Expertise b.v.
Quintus Five Cultuurfonds
Design: Skepja